Kwaliteit op het hoogste niveau
058 288 61 62

Bitumineuze dakbedekking Groningen

Wilt u een bitumineuze dakbedekking in Groningen laten realiseren? Dan is het uiteraard belangrijk dat u hiervoor de juiste partner vindt. Het aanbrengen van bitumineuze dakbedekking in Groningen, ook wel een bitumen dakbedekking genoemd, is een klus voor een ervaren professional. De bitumen dakbedekking is in diverse situaties een uitstekende keuze. Bent u nog op zoek naar een professional in bitumineuze dakbedekking in Groningen? Dan kunt u altijd terecht bij V&H Dakbedekkingen

Specialist in bitumineuze dakbedekkingen in Groningen

Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking in Groningen en Friesland. Wij zijn u graag van dienst wanneer u interesse heeft in bitumen dakbedekking. Bitumen wordt in de regel vaker met teer vergeleken. Toch is het zeker niet hetzelfde. Teer wordt uit steenkool of uit hout gewonnen, terwijl bitumen een aardolieproduct. De eigenschappen van beide varianten komen wel goed overeen. Als professional in bitumineuze dakbedekking in Groningen zijn wij u graag van dienst. Uiteraard kunnen wij eerst ter plaatse komen om de huidige situatie te beoordelen wanneer dit wenselijk is. Wij kunnen niet alleen bitumineuze dakbedekking in Groningen realiseren, maar wij kunnen deze ook professioneel onderhouden. 

Een duurzame dakbedekking

Steeds meer partijen kiezen voor de bitumineuze dakbedekking in Groningen. Hier zijn natuurlijk redenen voor. Een heel belangrijke reden is de duurzaamheid. De bitumineuze dakbedekkingen die in Groningen worden gerealiseerd door onze vakmensen zijn kwalitatief hoogwaardig en verliezen de kwaliteit niet snel. Dit betekent dat de levensduur erg lang is, zeker vergeleken met diverse andere soorten dakbedekking. Bitumen is waterkerend. Een dak van bitumen is permanent waterdicht. Ook dit brengt natuurlijk de nodige voordelen met zich mee. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten bitumineuze dakbedekking in Groningen. In de basis zijn er twee varianten, namelijk SBS gemodificeerd bitumen en APP gemodificeerd bitumen. Vanzelfsprekend kunnen wij u goed adviseren bij het maken van een keuze. 

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor informatie of advies. Bel naar 058 – 288 61 62 of gebruik de terugbelfunctie om op korte termijn door ons gebeld te worden. U kunt ook het online contactformulier invullen voor mailcontact. Wilt u direct een offerte aanvragen voor bitumineuze dakbedekking in Groningen? Dan kunt u hiervoor het offerteaanvraagformulier gebruiken.

vacatures VenH Dakbedekkingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug.

 
V & H Dakbedekking is gecertificeerd door: