Kwaliteit op het hoogste niveau
058 288 61 62

Dakdekker Friesland

Heeft u een goede dakdekker in Friesland nodig? Dan staan de ervaren medewerkers van V&H Dakbedekkingen graag voor u klaar. Wij kunnen u een veelzijdige service aanbieden waarbij wij altijd garant staan voor een vakkundige uitvoering. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u voor een nieuwbouwproject een dakdekker in Friesland nodig heeft, maar ook voor renovatiewerkzaamheden kunt u een beroep op onze dienstverlening doen. Wanneer onze dakdekker in Friesland een nieuw dak op het pand heeft gerealiseerd bestaat er de mogelijkheid om het dak periodiek door ons te laten onderhouden. Wij voeren dan regelmatig een uitvoerige inspectie uit.

Een ervaren dakdekker in Friesland inschakelen

Een goed dak is goud waard. Wanneer uw dak gebreken vertoont, dan is het heel belangrijk om op korte termijn een dakdekker in Friesland in te schakelen. Het is namelijk zo dat de schade verergert naar mate u hier langer mee wacht. Hierdoor kan de kostenpost groeien en dit is uiteraard zonde. Als u een dakdekker in Friesland nodig heeft, dan kunnen wij u op de korte termijn van dienst zijn. Wij kunnen ter plaatse komen om de huidige situatie te bekijken, zodat wij u direct kunnen voorzien van een gedegen advies. De opdracht zal altijd worden uitgevoerd door een ervaren dakdekker in Friesland. Wij staan dan ook garant voor een uitstekend eindresultaat waar u weer jaren mee vooruit kunt.

Diverse diensten van V&H Dakbedekkingen

U kunt niet alleen bij V&H Dakbedekkingen terecht wanneer u een goede dakdekker in Friesland nodig heeft. Onze dienstverlening is zeer breed. U kunt bij ons terecht voor onder meer het repareren van daklekkages en dakschades, voor dakinspecties en valbeveiliging, voor onderhoud, renovatie en dakbedekkingen voor nieuwbouw. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in loodwerk en zinkwerk. Onze dakdekker is niet alleen in Friesland actief. Wij houden een breed werkveld aan, waardoor wij u bijvoorbeeld ook in Groningen van dienst kunnen zijn.

Neem contact op

Wilt u gebruik maken van de dienstverlening van onze dakdekker in Friesland? Dan kunt u eens contact opnemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar 058 – 288 61 62 of vul het online contactformulier in. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van de terugbelfunctie op de website. Een offerteaanvraag kan online worden ingediend. Deze stellen wij graag vrijblijvend voor u op.

vacatures VenH Dakbedekkingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug.

 
V & H Dakbedekking is gecertificeerd door: