Kwaliteit op het hoogste niveau
058 288 61 62

Dakdekker Leeuwarden

Voor een ervaren dakdekker in Leeuwarden bent u welkom bij V&H Dakbedekkingen. Wij zijn gevestigd aan de Ceresweg 58 in deze plaats. U kunt zeker niet alleen bij onze onderneming terecht voor een ervaren dakdekker in Leeuwarden. Wij zijn actief in een groot werkgebied, waardoor wij u in veel plaatsen van dienst kunnen zijn. Zo werken wij in Friesland, maar bijvoorbeeld ook in Groningen. Al meer dan 35 jaar zijn wij uw betrouwbare partner wanneer u behoefte heeft aan een dakdekker in Leeuwarden. U kunt altijd rekenen op een hoogwaardige dienstverlening.

Onze dakdekker in Leeuwarden staat voor u klaar

Ons klantenbestand is zeer veelzijdig. Particulieren kunnen gebruik maken van de kwaliteiten van onze dakdekker in Leeuwarden, maar ook ondernemingen zijn welkom. Wij hebben door de jaren heen al veel projecten uitgevoerd voor verschillende partijen. Zo hebben onder meer woningbouwverenigingen, commerciële instellingen en professionele beheerders al gebruik gemaakt van de vakkundigheid van onze dakdekker in Leeuwarden. Uiteraard zijn wij ook u graag van dienst wanneer u dakwerkzaamheden wilt laten uitvoeren door een ervaren dakdekker in Leeuwarden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt in de meest uiteenlopende situaties een beroep doen op ons bedrijf voor een dakdekker in Leeuwarden. Op de eerste plaats zetten wij ons in bij nieuwbouwprojecten. Daarnaast voeren wij dakinspecties, -onderhoud en –reparaties uit. Wanneer u te maken krijgt met dakschade of lekkage kunnen wij snel ter plaatse komen om het probleem voor u op te lossen. Ook voor renovatie, loodwerk en zinkwerk zijn wij de juiste partij in de omgeving. Twijfelt u of onze dakdekker in Leeuwarden de juiste partij voor uw dakwerkzaamheden is? Dan kunt u ons altijd benaderen. Wij kunnen de situatie beoordelen en u voorzien van een gedegen advies.

Meer informatie

Wij zijn natuurlijk altijd bereikbaar wanneer u meer informatie wenst of als u advies wilt van een ervaren dakdekker in Leeuwarden. U kunt bellen naar 058 – 288 61 62 of de terugbelfunctie op onze website gebruiken. Mailt u liever? Dan kunt u hiervoor gebruik maken van het contactformulier. Wij helpen u graag verder. Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de uit te voeren werkzaamheden door onze dakdekker in Leeuwarden? Vul dan het offerteaanvraagformulier in.

vacatures VenH Dakbedekkingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug.

 
V & H Dakbedekking is gecertificeerd door: