Kwaliteit op het hoogste niveau
058 288 61 62

Kunststoffen dakbedekking Friesland

Wilt u een kunststoffen dakbedekking in Friesland laten realiseren door een ervaren onderneming? Dan bent u aan het juiste adres bij V&H Dakbedekkingen uit Leeuwarden. Wij zijn gevestigd aan de Ceresweg 58 en bieden onze dienstverlening door heel de provincie Friesland aan. Daarnaast zijn wij ook in Groningen actief. Wij hebben een jarenlange ervaring in het aanbrengen van de kunststoffen dakbedekking in Friesland. Het is dan ook zo dat wij al meer dan 35 jaar in het vak zitten. Wanneer u interesse heeft in een kunststoffen dakbedekking in Friesland, dan zijn wij u graag van dienst.

Waarom een kunststoffen dakbedekking in Friesland?

Een kunststoffen dakbedekking in Friesland is in veel gevallen een goede keuze, zeker voor panden met een plat dak. Kunststof biedt diverse voordelen, zoals een waterdichte afwerking en UV-bestendigheid. Het is ook een groene keuze om te gaan voor een kunststoffen dakbedekking in Friesland. Deze dakbedekking is recyclebaar en daarmee zeer milieuvriendelijk. Tot slot is de kunststoffen dakbedekking in Friesland onderhoudsvrij en wortelbestendig. Er zijn dus behoorlijk wat aantrekkelijke voordelen te noemen van deze soort dakbedekking.

Andere soorten dakbedekking

Het kan zijn dat uw voorkeur uitgaat naar een kunststoffen dakbedekking in Friesland, maar dat dit voor het pand niet direct de juiste keuze is. In bepaalde gevallen is het bijvoorbeeld beter om te kiezen voor een bitumineuze dakbedekking. Wanneer dit het geval is, dan zullen wij dit advies aan u overbrengen. Wij vinden het belangrijk dat u lange tijd kunt rekenen op de hoge kwaliteit van uw dak. Wanneer een kunststoffen dakbedekking in Friesland voor uw pand niet de juiste keuze is, dan adviseren wij u graag. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt. Er zijn immers veel verschillende soorten dakbedekking beschikbaar.

Offerteaanvraagformulier

U kunt het offerteaanvraagformulier op onze website gebruiken om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Wij stellen deze graag voor u op wanneer u interesse heeft in een kunststoffen dakbedekking in Friesland. Indien gewenst kunnen wij u ook informeren en adviseren. U kunt dan gebruik maken van het online contactformulier of bellen naar 058 – 288 61 62. Het is ook mogelijk om de terugbelfunctie te gebruiken. Wij bellen u dan op korte termijn. 

vacatures VenH Dakbedekkingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug.

 
V & H Dakbedekking is gecertificeerd door: